Home
Praktijk voor relatietherapie
Voor wie?
Werkwijze / EFT
Laatste-kans-therapie
Zes succesfactoren
Uw begeleider
Kwaliteit
Kosten
Adresgegevens
Lezingen
Gratis E-mail consult
De Relatietest
Relevante literatuur
Skype consult (NIEUW!)
Stichting EFT Nederland
 
 
 


Voor wie?

 

Wellicht herken je jezelf in één van de volgende profielen?

 

Je hebt een relatie maar bent niet gelukkig:

 

Net als veel andere mensen ben je niet tevreden over je relatie en je voelt je ongelukkig en je voelt je niet bij machte om de situatie op te lossen. Je loopt al geruime tijd met dit probleem en merkt dat je veel piekert en een gevoel van machteloosheid ervaart. Het kan zelfs zijn dat je gezondheid lijdt onder deze omstandigheden, waardoor diverse vage (spannings)klachten kunnen ontstaan. Je overweegt om te scheiden of op de een of andere manier weg te lopen voor de situatie.

 

Je bent verward over de liefde en zit met veel vragen:

 

Misschien voel je je onzeker in de liefde of kun je de juiste partner niet vinden. Wellicht ontmoet je steeds de verkeerde man of vrouw en loop je vast in je zoektocht. Of je wilt je relatie verdiepen maar weet niet hoe. Je kunt ook vragen hebben over seksualiteit en je weet niet waar je die kunt stellen. Het kan ook zijn dat je verliefd bent op een ander en je weet niet meer wat je wilt. Misschien vraag je je af of je moet blijven of weggaan. Kortom, je bent verward over de liefde.

 

Je hebt een nieuwe partner en krijgt problemen met de kinderen:

 

Je hebt een relatie in een samengesteld gezin (er zijn kinderen van jezelf en/of van de ander) en je merkt dat de situatie complex is. Het omgaan met opvoeding, ex-partners en elkaar leidt tot conflicten en chaos.