Home
Praktijk voor relatietherapie
Voor wie?
Werkwijze / EFT
Laatste-kans-therapie
Zes succesfactoren
Uw begeleider
Kwaliteit
Kosten
Adresgegevens
Lezingen
Gratis E-mail consult
De Relatietest
Relevante literatuur
Skype consult (NIEUW!)
Stichting EFT Nederland
 
 
 

Nieuw: Skype spreekuur

 

Regelmatig krijg ik vragen over de liefde van mensen die te ver weg wonen voor een één op één consult. Vaak zijn dat individuele vragen over de liefde. Vragen gaan ook over de wijze waarop men in de relatie zit en hoe dat te beïnvloeden of men worstelt met het maken van keuzes. Uiteraard kun je ook samen gebruik maken van een consult op afstand. Skype biedt daarmee een uitkomst. 


Samen of alleen

Vragen worden ook gesteld of iemand dit alleen kan doen zonder partner. Mijn ervaring is dat als een van de partners zijn/haar gedrag verandert dat een effect heeft op de ander en dus op de relatie. Dus ja het kan helpen om zelf de eerste stappen te maken.


Individueel skypeconsult?


De procedure is dan als volgt: stuur een mail (willem.lems@hetnet.nl) met je vraag of uitgebreide verhaal. Ik lees dat zorgvuldig en bel voor een skypeconsult. We nemen dan samen de mail door en kijken wat nodig is of wat je kunt veranderen. Afhankelijk van de vraag kan dit een eenmalig consult zijn of een begeleiding waarbij regelmatig ervaringen worden uitgewisseld per mail ondersteund met skypeconsulten.


Samen een skypeconsult?


Je kunt er ook voor kiezen  om samen via skype te werken aan je relatie. De procedure is dan als volgt:


  1. Schrijf ieder voor jezelf op wat je als probleem ervaart in je relatie. Waar heb je last van, wanneer is dat begonnen en hoe ga je daar mee om. Doe dat alleen en doe het zo eerlijk mogelijk en laat pas achteraf je partner dit stuk lezen.
  2. Schrijf wat is het doel wat je wilt bereiken met de consulten
  3. Stuur dit per mail naar willem.lems@hetnet.nl

Na het lezen neem ik contact op voor een skypeconsult. Samen bespreken we de inhoud van jullie stukken. Daarna kijken we wat nodig is en maken we eventuele vervolgafspraken. Dat kan dan via skype of een persoonlijk contact of een combinatie van beide.


Kosten

Ik breng de kosten in rekening naar gelang de hoeveelheid tijd die ik besteed aan je hulpvraag (dus inclusief lezen feedback geven per mail en de skypeconsulten). De ervaring leert dat dit gemiddeld tussen de drie en acht uur begeleiding is. Het skype-uurtarief bedraagt 95 Euro per uur incl. 21% BTW. Ik stuur een factuur na ieder gesprek.


Benodigd: Skypeprogamma downloaden op uw PC zie www.skype.com 

Je kunt er voor kiezen met of zonder webcam te werken.